Bemutatkozás Hírek, aktualitások Rendezvénynaptár Szolgáltatások Rekreációs egység Képgaléria Árak, nyitvatartás Kapcsolat Hírlevél
 
 
                 
 
 

Üdvözöljük!

Kedves Látogatónk!

Köszöntöm Önt a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. honlapján!

Harkány Baranya megye déli részén, a Dráva folyó völgyében a Tenkes és Szársomlyó hegy ölelésében fekszik.  E változatos tájon vezet keresztül utunk, hol egymást követő búzamezők, tiszta vizű tavak, zöldellő erdők, és szőlő ültetvények között bújik meg a gyógyító víz városa. Egykoron a Garai és a Batthyányi családok uralták e vidéket, méltán híres történelmi emlékeket hagyva maguk után az utókor számára!

Harkányfürdő gyógyító vize a természet ajándéka! Európában egyedülálló és méltán híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő immáron 200 éves múltra tekint vissza, alkáli- hidrogén karbonátos- kénes gyógyvíz összetételével, 13,5 hektáros ősparkjával közel 8000 m² vízfelülettel 5000 m² fedett pihenőterülettel, látványfürdővel várja a családosokat a felfrissülni és gyógyulni vágyókat egyaránt!

Reményeink szerint, hamarosan Ön is ellátogat hozzánk, és személyesen is megtapasztalja a kiváló minőségű gyógyvíz hatását, vendégszeretetünket és immáron testileg és lelkileg felüdülve veti bele magát újra a mindennapok forgatagába!

 Szeretettel várjuk, 

                                                                                            Kesjár János 
                                                                                           vezérigazgató 

 

 

 

Történetünk | Partnereink | Impresszum | Kérdőív
Harkányi Gyógyfürdő Zrt. Főbejárat: Harkány 7815 Bajcsy - Zsilinszky utca
GPS: 45° 51’ 09.80” N ; 18° 14’ 27.00” E